Välkomstfest Nr2

Yes då var det dags att ge info om gårdagens härliga välkomstfest för Robban. Kvällen drog igång på riktigt vid 18.00 med att börja grunda på boendet med bad, tilltugg och lite drickbara sorter. Robban kommer utvilad efterson han fick åka första klass på planet från Helsingfors, vilket vi och halva Koh Samui tydligen skulle bli påminda om gång på gång. Efter grunden var det dags för att ta sig till stranden för att besöka det härliga "Ark Bar". Vi tar plats och buckets flyger in från alla håll och kanter, festen var ett faktum. Ett par från Växjö slår sig ned vid vårat bord och vill delta i den positiva stämning som bildats vid vårat bord. Mycket trevliga ska sägas. Mr1 som för ett par dagar tidigare kaxigt berättat att han inte kan bli onykter utomlands väckte ilska i Mr5 som denna kväll hade sitt uppdrag klart, nämligen att se till att Mr1 skulle ångra det fruktansvärda uttalande. Så Mr5 tar hjälp av Mr3 för att se till att Mr1 skulle få i sig en hel del. Tequila beställdes in till Mr1 gång på gång, ingenting som vi visste inte är någonting han njuter av direkt. Nu börjar Mr1 komma igång, dags att slå till för Mr3 och Mr5, genom att försöka vara snälla luras Mr1 att han ska få en jordgubbs-shot som såklart inte skulle hända denna kväll. Mr3 och Mr5 beställer in 1 tabasco-shot till Mr1 och Mr5 har en shot som ser likadan ut men som inte innehåller någon tabasco. Mr1 sänker den och hans min var beviset på att vi hade lyckats. Mr1 är nu onykter och så skulle det förbli kvällen igenom.


Klockan närmar sig 23.00, Mr7 börjar bli trött och hängig, så Mr4, Mr6 och Mr7 bestämmer sig för att gå en sväng för att sedan komma tillbaka, vilket aldrig hände. Det går en timma och Mr1, Mr2, Mr3 och Mr5 blir kvar för att ha trevligt med paret från Växjö och tiden springer på detsamma gör betjänterna på "Ark Bar" en held del till vårat bord konstigt nog. Fler vill besöka vårat bord, bland annat två tjejer från Australien, Mr2 och Mr5 tar upp kontakten med dessa och pratar om hur deras kultur skiljer sig från våran, riktigt trevliga tjejer. Problemet är att det märks ganska fort vad som inträffat, Mr2 och Mr5 har fastnat för samma blå vackra ögon hos den ena. Men det var ingenting hon fick veta, eller hon fick förklarat för sig att hon var den första vackra tjej från Australien de sett. Nu var det dags att gå vidare, eftersom gänget är splittrat måste de andra gått till "Green Mango". Vi bestämmer oss för att ta oss dit, nu är klockan 01.30. Mr1 och Mr3 får för sig att följa med paret från Växjö till deras boende för att se hur de hade det där. Mr2 och Mr5 följer såklart tjejerna från Australien till "Green Mango". Mr2 och Mr5 ramlar in på "Green Mango" och det första som händer är att de stöter på Mr4, Mr6 och Mr7 i toppform, skön känsla kanske för bra eftersom tjejerna från Austrlien tappades bort i disco-yran. Sedan dyker även Mr1 och Mr3 upp med paret. Nu är vi fullt manskap igen och natten ska nu handla om dansande och hoppande. 04.00 bestämmer sig Mr1 och Mr4 för att åka hem och sova. Resten stannar kvar för att orka ett tag till. Dags för efterfest som varade på "Solo", Mr5 hoppar upp på en tjur för att försöka hålla sig kvar i en minut för att vinna 1000 Bath som han självklart inte lyckades med. Nu skulle alla hem när klockan slog 05.00.

Dagen efter som är idag har alla sovit länge och ingen har tagit för sig av solen, ikväll är det "Full Moon Party" vi måste dit eftersom alla andra under 30 år ska dit.

Något konstigt har inträffat idag när Mr1 och Mr5 tittade på film i boendet, en stor fladdermus har tagit sig in i lägenheten och hittar inte ut, och nu har han gömt sig hur ska man kunna sova inatt? Eller någon natt, Rabies-varning att bli biten av en sådan, så Mr1 och Mr5 är skakis och har svårt att vara i lägenheten.
Nu är det fest igen. Bilderna från igår kan vi dela med oss ett par nedanför i miniformat. Take Care*























När Katten Sover Dansar Råttorna På Bordet

Hej hallå,
Igår var vi alla pa laddat humör för att dra igång en fest som skulle vara till 03.00 för då var det en viktig match att hinna hem till för att se Aston Villa - Arsenal. Som vanligt när vi har tänkt oss någonting blir det något hinder.
Mr2 åkte hem i tid med Mr4 lite lagom nervöst eftersom Mr4 har slagit omkull på sin moped redan 3 gånger. Men denna gång lyckades det bra. Mr1, Mr3, Mr5 och Mr6 tog ett litet depå stop vad allt det nu innebär. Vilket gjorde att de blev sega och Mr6 drog gränsen genom att lägga en pizza bakom en krukväxt vid ett internetcafe.
Så lite sena kom dessa hem för att hinna se största delen av matchen.




Idag började vädret helt okej men gick sedan över till enn monsunregn. Men vi är inte bittra för det nu när ryktet sprider sig att det är kaos med allt snöande hemma. Och det kan ni fan ha tycker vi.
Ikväll verkar det segt på några håll, Mr2, Mr4 och Mr6 har valt sängen medans Mr1, Mr3 och Mr5 ska nu ut och se vad natten har att erbjuda. Som Mr3 saäger " Det är dumt att vila, det är då man blir trött" kan ligga något i det?


Imorgon blir vi fullt gäng när Robban äntligen kommer hit, vilket betyder ny VÄLKOMSTFEST!!! JAA!!!!
Sköt om er hemma nu, tänkte bjuda på en bild på vår pool och hur utsikten är här. Dröm er bort från den vita skiten nu! =)














Första Gruppbilden


Natten Med Stort "N"

Yes da var det dags for Johan och Calle att gora entre pa Koh Samui, och gjorde det med bravur.
18.00 satte vi igang med valkomstfest vid poolen, sedan var det dags att ta sig till stranden for att borja hinka i oss buckets, Samsong, vodka, redbull och vattenpipa for att sedan krydda till det hela med Tequila och Sambuca.
Vissa klarade av de dryckerna battre an andra, sen satte det riktig fart pa Green Mango som ar ett stalle dar man inte lar bli inslappt nykter. Vi dansade oss genom natten, eller snubblade omkring pa dansgolvet.
Inga namn kommer namnas pa denna blogg, men idag kallar vi dessa for Mr1 och Mr2. Dessa fick ett litet hugg var och lirade biljard med tva tjejer fran Malmo-trakten for att sedan slagga over hos dom, argumentet var att det inte fanns nagra pengar att ta en taxi till vart boende, vilket ar konstigt eftersom de tog en taxi hem pa morgonkvisten.
Mr 3 ramlade pa dansgolvet och fick ryggproblem och hoppade pa en moppetaxi till boendet och somnade runt 03.00. Mr4 Mr5 och Mr6 sprang omkring och letade efter Mr1 och Mr2 som var totalt forsvunna. Efter ett langt letande gav dessa upp och borjade glida omkring pa diverse barer, dar de med stor forvaning lyckades hamna pa en bar som spelade laten "Campioni Luca Toni" da var det inget snack om att det blev succe direkt, Mr4 och Mr5 slangde sig bakom bardisken for att byta tillbaka till samma lat nar den var slut, men lyckades bli hindrade.
Mr 4 akte hem runt 04.30 skitig och trott, Mr5 och Mr6 virrade runt till 06.30 for att sedan somna vi varsin solstol vid Poolen.

Dagen efter har varit en slapp dag for alla inblandade. Vad hander ikvall,, kan man undra :P

Koh Samui

De inledande dagarna i Koh Samui har varit fantastiska, Jesper, Simon, Ragge och Nyren kommer att se till att denna natt kommer att spraka av festande, lite inledande fest innan Calle och Johan kommer till oss nu i dagarna.
Denna dag har stranden varit den plats vi synts till, vid boendet har Jesper och Simon idag tampats med en
en svart 2 meters orm, Orm-experten Jesper Johansson har kommit fram till att det kan ha varit en Kobra som vi jagade bort fran vagen pa mopeden. :P
Smeknamn kan man tydligen komma hem med efter denna resa, Glass-Thai-Snubben har fixat ett till Ragge, och det ar Andreas "Blond Anaconda" Ragnarsson.. inga konstigheter.

Imorgon ska vi forsoka fixa lite underbara fast kanske konstiga bilder. Hoppas det kalla klimatet tar er allihopa hemma i Sverige, solen tar oss i Thailand.

Nu finns inget annat, BARA FEST!!!!! Take care*


Ragge Och Nyren i Patong





Ragge och Nyren har fått nöjet att inleda denna resa genom att sticka iväg innan resten av gänget.
Deras motto var att åka en sväng till Malaysia, ta det lugnt för att sedan orka med en månads hålligång med resten när alla är på plats, men dessa planer har förstås gått åt helvete, "otippat"?
Istället har dessa bestämt sig för att inte åka till Malaysia och kommer att få böta på hemresan på grund av att visumet gått ut, men som Ragge säger "lätt värt". Och istället för att ta det lugnt har de gjort helt tvärtom, de fyra senaste dygnen har kantats av festande och brinnande bardiskar i ökända Patong tillsammans med ett gäng killar från Australien.

Denna vecka kommer Simon och Jesper på plats i Koh Samui, då är halva gänget på plats.

Här är uppställningen för resan!!




Ragge

Har ett samtalsämne året runt, just Thailand



Har ett samtalsämne året runt, just Thailand




Jesper Och Simon

Jespers härliga sågningar på människor ska bli härligt att höra på ett annat språk, medans Simon kommer tätt efter och kryddar till det hela


Jespers härliga sågningar på människor ska bli härligt att höra på ett annat språk, medans Simon kommer tätt efter och kryddar till det hela




Robban

har hoppat in från bänken och hänger med trots allt, äldst visar vägen!


har hoppat in från bänken och hänger med trots allt, äldst visar vägen!





Skuja
resans fader, kommer att hjälpa oss andra genom sina lösningar på sånt som vi inte förstår.

resans fader, kommer att hjälpa oss andra genom sina lösningar på sånt som vi inte förstår.



Nyren

Killen från Rejmyre som helt enkelt är sänkarnas mästare i dryckesväg




Killen från Rejmyre som helt enkelt är sänkarnas mästare i dryckesväg




Calle Och Johan

dessa herrar kan vi kalla bill och bull, alltid händer det något konstigt när dessa är i farten.


dessa herrar kan vi kalla bill och bull, alltid händer det något konstigt när dessa är i farten.







Det är våran tur att balla ur.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0