Natten Med Stort "N"

Yes da var det dags for Johan och Calle att gora entre pa Koh Samui, och gjorde det med bravur.
18.00 satte vi igang med valkomstfest vid poolen, sedan var det dags att ta sig till stranden for att borja hinka i oss buckets, Samsong, vodka, redbull och vattenpipa for att sedan krydda till det hela med Tequila och Sambuca.
Vissa klarade av de dryckerna battre an andra, sen satte det riktig fart pa Green Mango som ar ett stalle dar man inte lar bli inslappt nykter. Vi dansade oss genom natten, eller snubblade omkring pa dansgolvet.
Inga namn kommer namnas pa denna blogg, men idag kallar vi dessa for Mr1 och Mr2. Dessa fick ett litet hugg var och lirade biljard med tva tjejer fran Malmo-trakten for att sedan slagga over hos dom, argumentet var att det inte fanns nagra pengar att ta en taxi till vart boende, vilket ar konstigt eftersom de tog en taxi hem pa morgonkvisten.
Mr 3 ramlade pa dansgolvet och fick ryggproblem och hoppade pa en moppetaxi till boendet och somnade runt 03.00. Mr4 Mr5 och Mr6 sprang omkring och letade efter Mr1 och Mr2 som var totalt forsvunna. Efter ett langt letande gav dessa upp och borjade glida omkring pa diverse barer, dar de med stor forvaning lyckades hamna pa en bar som spelade laten "Campioni Luca Toni" da var det inget snack om att det blev succe direkt, Mr4 och Mr5 slangde sig bakom bardisken for att byta tillbaka till samma lat nar den var slut, men lyckades bli hindrade.
Mr 4 akte hem runt 04.30 skitig och trott, Mr5 och Mr6 virrade runt till 06.30 for att sedan somna vi varsin solstol vid Poolen.

Dagen efter har varit en slapp dag for alla inblandade. Vad hander ikvall,, kan man undra :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0