När Katten Sover Dansar Råttorna På Bordet

Hej hallå,
Igår var vi alla pa laddat humör för att dra igång en fest som skulle vara till 03.00 för då var det en viktig match att hinna hem till för att se Aston Villa - Arsenal. Som vanligt när vi har tänkt oss någonting blir det något hinder.
Mr2 åkte hem i tid med Mr4 lite lagom nervöst eftersom Mr4 har slagit omkull på sin moped redan 3 gånger. Men denna gång lyckades det bra. Mr1, Mr3, Mr5 och Mr6 tog ett litet depå stop vad allt det nu innebär. Vilket gjorde att de blev sega och Mr6 drog gränsen genom att lägga en pizza bakom en krukväxt vid ett internetcafe.
Så lite sena kom dessa hem för att hinna se största delen av matchen.




Idag började vädret helt okej men gick sedan över till enn monsunregn. Men vi är inte bittra för det nu när ryktet sprider sig att det är kaos med allt snöande hemma. Och det kan ni fan ha tycker vi.
Ikväll verkar det segt på några håll, Mr2, Mr4 och Mr6 har valt sängen medans Mr1, Mr3 och Mr5 ska nu ut och se vad natten har att erbjuda. Som Mr3 saäger " Det är dumt att vila, det är då man blir trött" kan ligga något i det?


Imorgon blir vi fullt gäng när Robban äntligen kommer hit, vilket betyder ny VÄLKOMSTFEST!!! JAA!!!!
Sköt om er hemma nu, tänkte bjuda på en bild på vår pool och hur utsikten är här. Dröm er bort från den vita skiten nu! =)














Kommentarer
Postat av: sofi

mr 3 kan då inte vara simon carlsson, det bästa han vet är ju att sova ;)

2010-01-28 @ 18:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0