Resan har en början Fredagen den 14e :)

Yes då var vi äntligen framme vi resans början, imorgon lämnar Ragge, Martin, Nyren och Johan Sverige för att flyga till Bangkok och direkt vidare till Filippinerna för att koppla av i solen.

Ragge som har ringt runt i varje vänkrets han har och retats för att just han ska vara ledig från posten i en hel månad och till sin besvikelse sett på vädret i veckan att det ska bli regn och åska de första fyra dagarna i Filippinerna. (resfeber).


Martin sägs ha varit på en vaxningsklinik häromdagen går in för att få den snyggaste brännan av alla resande och även handlat sol-olja för summor över tusenlappen.


Nyren som har svårt att åka från Rejmyre då han tycker att det är den mest exotiska plats på planeten, och åker därför bara med för att han inte orkar höra Ragges tjat när han kommer hem om hur bra allt varit på resan.


Johan som förra året ljög om en öroninflamation i tre veckor förra året för att slippa gå ner för trappen mot stranden för att i sin ensamhet istället äta chips och titta på Tre Kronor boxen har mycket att bevisa.


Tagga nu!! Imorgon lyfter det mot Paradiset!!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0