Kokosnöt och SOL :)

Idag vaknade Simon på morgonkvisten efter 2 timmars sömn och ser att solen skiner utanför fönstret, underbart eftersom hela dagen innan regnade bort helt och hållet. Solen har inte gått i moln på hela dagen och stranden har varit välbesökt.


Så lite om gårdagens bravader..
Lina, Simon och Calle hittade en liten bar som hade helt galet billigt utbud av dricka, som exempel kostade en redbull/vodka 12 kronor!! Det vore något för Hugo att fundera på.
Efter vistelsen där började festandet och vi for omkring överallt och ingenstans, Calle lurade på Simon mat ute i ett kök på gatan och Simon tappade grillspettet på shortsen och den fläcken är bara att glömma att få bort.
Men hämnden är ljuv då Calle kom hem innan Simon fanns chansen att hitta på något bus.
Simon som i sin egna lilla värld hittar en kokosnöt vid vägkanten som han tar med sig hem och diskar innan han lägger den under sovande Calles huvud.


I vårt "gästrum" hittar Simon Lina yrvaken och frågar hur hon mår, hon ställer sig upp och ångrar sig igen och lägger sig på Calles ryggtavla och nu delar två personer på en kokosnöt som kudde.
Klockan var nu 09.00 och Simon flinar för sig själv och somnar med ett leende på läpparna.


Vi fick besök igår av en MONSTER-fjäril som vi var säkra på var en fladdermus, Calle får panik av en vanlig fluga så han höll på att dö när den flög in i rummet.

Nu är det kväll igen :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0