Fotbollsgolf, tydligen något för Calle*

Kvällen igår var en lugn och behaglig sådan, med god stark mat och sedan mest slappande från både Simons och Calles sida.


Idag regnade morgonen bort så vi sov till 12 och hoppade på mopparna och åkte ner till stan för att käka.
Efter käket gick vi och kollade in affärerna på gatorna och letade fynd.
Simon hittar ett par shorts han vill ha men storleken var för liten, så han krånglar med damen i affären en bra stund med olika shorts som alla är för små i den färg han vill ha. Till slut ger han upp och säger "Im sorry, I cant find something I like" Det är då han får en kommentar han aldrig fått förut tillbaka, "you are not sorry, you are fat".
Snälla tanter det finns.


Vi träffar sedan Danne och Lina och deras 9 andra vänner från Vingåker som fått för sig att de ska spala fotbollsgolf som gick så otroligt bra förra året, eller inte.
Vi delar in i 3 lag med 4 personer i varje, Simon får vara med Tarik, Admir och Zlatan eftersom han tillhör utseende mässigt att vara med i "Jugge-laget".
Calle visade sig vara riktigt bra och kom på 3:e plats med 65 poäng och Simon bland dom sista på 80poäng.


Vi lägger ut bilder på våra favoriter i området, nämligen de som tvättar våra kläder titt som tätt.
Vi kallar dom "MammaThai" och "SyrraThai". Förra året grät "MammaThai" när Simon gav bort sina överblivna pengar till henne sista dagen. Så hon studsade av glädje när hon fick se oss tillbaka med våra tvärrpåsar.


Ikväll är det köttbuffé på Tre Kronor, det är det som lockar just nu. Det vi är mest besvikna är handbollen som antagligen inte visas alls här nere. Men men Heja Sverige!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0