Födelsedag via Facerape och handboll!

Igår tidigt på dagen märker Calle att något är fel på sin Facebook eftersom 10 personer har gratulerat honom på födelsedagen. Någon har då ändrat datum på födelsedag  till just denna dag.
Simon blir genast anklagad men är som vanligt oskyldig, därimot ringer Calle till Danne och Lina som asgarvar och erkänner direkt. Allt var som vanligt hela dagen tills vi kommer ner till Viking Bar för att mysa till det med en bira var. Morlin Pannaka som äger stället är även hon vän med Calle på Facebook och ger honom en present så fort vi kliver in. Calles så kallade "födelsedag" är i detta läge den bästa Facerapen på väldigt länge.
I paketet var det en vitrutig tröja som Calle vägrar ha på sig, men det lär han bli tvungen till som tack.


Efter besöket på Viking Bar åkte vi upp till Danne och Lina för att försöka se handbollen via nätet på något vis, men det misslyckades och vi fick lyssna på radion vilket iofs inte gjorde så mycket att sitta på en balkong med en Chang och lyssna med spänning. Tyvär förlust dock.


Ikväll är det Asian-Cup Final i fotboll Japan och Australien möts och med tanke på hur många australiensare det är här lär det bli liv på stan :)


Simon som nästan aldrig varit i Vingåker hade rätt uppfattning om hur en förfest går till musikmässigt iaf där.
Nämligen spelas det Magnus Uggla, Jumper och mest poppis är Dr Bombay.
:P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0