Festnatt och kaos-väder!

Igår var alltså första dagen/kvällen för Simon och Calle på Koh Samui, där har två av Calles tidigare vänner förgyllt tillvaron med namn Lina och Danne.
De har hjälpt till med att installera oss här och självklart är dessa festprissar och det är precis vad vi behöver för att komma i fas.

Dagen igår började lugnt efter den långa resan och allt pekade på en trevlig lugn kväll, så blev det ju verkligen inte förstås. Lina och Danne åker på samma moppe och Danne lyckas köra över Linas tå som slutar med sjukhus för hennes del och får slita bort nageln på sin stortå. Med bandage och naken tå fortsatte sedan festen även för henne.


Våran vän Morlin på Viking Bar fick sin efterlängtade vikinghjälm som vi tog med från Sverige och hon var lyrisk över att se Simon och Calle och utan att vi bad om det satte hon igång Eldkvarns fantastiska låt "Fulla för kärlekens skull" i högtalarna och allt var som det skulle. Sedan var det party till 07.00 på morgonen.


Idag är vädret kaos med regn och åska, så det sovs till eftermiddagen. Det känns skönt för er där hemma att höra antar vi. Fast bättre än snö iaf. Nu kommer snart 9 st personer från Vingåker som är välkända för alla utom Simon, så det blir att fira ankomsten ikväll (igen).



Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill ha ännu mer bilder simpa! kom igen nu :D

2011-01-26 @ 17:12:19
Postat av: Anonym

glömde skriva namn.. de är från enzo!

2011-01-26 @ 17:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0