Sista natten med gänget*

Nu har verkligheten kommit ifatt våran fantasivärld som vi levt tillsammans, det är nämligen dags för stora delen av gänget att åka hem till snö och kyla. Detta betyder att Simon och Calle blir kvar ensamma ett tag till 10 dagar drygt.


Igår var det sista natten med gänget och vi kunde inte önska oss ett bättre slut faktiskt då det var "Raggae Clubs" jubileumsfest, detta är en av de största händelserna på året här tydligen.
Vi blev förvarnade om enn fyrverkeri utöver det vanliga och det var helt riktigt, det absolut sjukaste och mäktigaste fyrverkeri vi någonsin skådat.


Kvällen i sin  helhet var bara roligt även fast känslan av ångest kunde märkas då och då, det är ju bara så att alla vill vara kvar en lång tid framöver. Det ryktas att till och med tårar rann ner för någon kind sent inatt på grund av detta.


Calle och Simon reser imorgon till en annan Ö som heter Koh Tao i ett par dagar för att snorkla och vila upp sig de sista dagarna, vilket innebär Sol, bada och god mat.


Nu hoppas vi att hemresan går bra för gänget som splittras i Bangkok och delar upp sig på tre olika flygplan.
Bloggen kommer fortsätta vara levande tills även Simon och Calle åker hem.
Lägger upp en bild på hjältarna som lämnar huset idag, detta är sista bilden som tas på dessa under vistelsen på Koh Samui*







Kommentarer
Postat av: Emma

Coola killar!

2011-02-16 @ 13:57:08
URL: http://thatsjustfabulous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0