Koh Tao*

Resan till Koh Tao har varat i tre dagar som har varit helt fantastiska och nu är vi tillbaka på Koh Samu.


Calle och Simon åkte iväg till Koh Tao tillsammans med resterande Vingåkergänget som består av "Kungen" Jonas, Malin, Lina, Ronnie, Johan och Danne. Vi stöter på Finspångarna, Viktor och Elin som ska till samma ställe och även samma hotell ska det senare visa sig, förövrigt ett störthärligt par.



Det vi hann med under resan var att besöka en Ö som är för jobbigt att skriva namnet på men det är en av världens finaste Öar som Thailändarna säger, och man kan faktiskt inte göra mer än att hålla med och där spenderade vi en hel dag bland fiskarna i vattnet. Calle blev röd som en kräfta och Simon hann med att få skäll av en argsint dansk tant som irriterade sig på att han matade fiskarna med bröd som enligt henne leder till deras död, vilket inte alls stämmer och det var helt tillåtet att göra så och Danne avslutade vistelsen där med att slänga brödlimpan i vattnet framför ögonen på henne. Förbannade halvtyskar.



Dag 2 åkte vi på en båttur runt hela Koh Tao och snorklade en hel dag vilket var helt fantastiskt, synd bara att Elin inte kunde följa med pga feber, vi hoppas du kryar på dig och gör en liknande trip nu när vi är borta.


Nu är vi tillbaka på Koh Samui med bara drygt en vecka kvar, Simon och Calle har även klippt sig inför kvällen :P









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0