Härliga Koh Samui*

Igår var det avskedsfest för den stora delen av Vingåkersfolket och den slog ner som en bomb i Koh Samui natten.
Festen drog iofs igång på lite olika håll och platser för oss alla, Ragge, Nicke, Martin och Jonas valde att förkröka på "Bondi" en australisk pub medans Steffe, Simon, Johan och Calle förkrökade i huset med anledning att se Arsenal - Newcastle på tv. Matchen sågs av båda ligorna på två olika ställen, Steffe är ju den stora Newcastle supportern medans Simon och Ragge är för Arsenal. Steffe hånades av Simon efter första halvlek och Ragge gjorde detsamma med Nicke då ställningen var 4-0. Matchen slutade sedan 4-4 och heta diskussioner var ett faktum, detta lugnade ner sig efter att Manchester sedan fick stryk senare på kvällen. Då var festen igång på riktigt och folk for åt alla håll och trillade sedan hemåt en efter en på morgonkvisten.



Idag kändes det lite tomt utan våra nya vänner från Vingåker och vi hoppas på att kunna se er igen på hemmaplan!
Vädret var väldigt ostabilt i början av vistelsen här men detta har ändrats betydligt den senaste veckan och det skall tydligen fortsätta så en bra stund framöver!



Simon och Calle är på väg mot hälften av tiden gjord här på ön medans de andra snart bara har en vecka kvar, men det ska förhoppningsvis inte gå för fort.


Ikväll ska vi kolla mycket fotboll då namn som Zlatan, Torres och Andy Carroll är de stora namnen.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0