Avslutningsfesten..

Hej hallå, nu var det ett tag sen ett inlägg kom in här, men det beror på att internet har strular för oss i omgångar och då har det blivit svårt att uppdatera. Så här kommer en sammanfattning om den senaste tiden eller iaf det som kan vara kul att veta.


Vi börjar med det sorgliga som är att Robban, Calle och Johan nu har lämnat oss för att flyga hem, Robban igår och Calle/Johan åkte bara för en timma sedan. Detta är ingenting vi njuter av som är kvar eftersom det splittrar vårat dreamteam men vi ska göra vad vi kan för att behålla Finspångsandan här. Det lär inte bli svårt eftersom halva finspång tydligen är just här på Koh Samui, som exempel fick vi 5 nya grannar idag också det Finspångare.
Nu till avslutningsfesten som tog fart lördag eftermiddag, upplägget var att denna kväll skulle alla med sin inställning och vinnarskallar gå in för att detta skulle bli en kväll att minnas för livet. Vi startade som vanligt uppe på boendet för att sedan ta oss till ett nytt hak "Ice Bar" varav namnet är en bar i ett kylrum som har 7 minusgrader att erbjuda, visserligen fick vi mössa och jacka men att kliva in i vinterklimat med flipflop kanske inte är det ultimata.
Vi stannade i kylrummet för att skicka i oss varsin grogg eller vad man nu ville ha, det kan ha tagit kanske 10 minuter sedan ville alla ut till värmen igen för att se till att alla är laddade och tända på en kväll som det skulle slå gnistor om. Nu var det alltså dags att ta sig till Viking med hela ligan, vi tågade in som det Brasilianska fotbollslaget 1994 och höjde sedan händerna i luften för att alla där inne skulle förstå att den här kvällen skulle bara handla om oss. 
Nu var det igång, låtar önskades och drickbart i samma fart folk tittar på oss som att vi vore från Finspång, och det är just det vi var ute efter. Vi träffar lite människor vi känner igen sen tidigare och dom hänger med i vår fart, det kan bero på att dessa också var just Finspångare. Festen varar hela natten, vissa stannar längre än andra men ingen hade kommit till sitt sovrum innan 05.00 och vissa gjorde det aldrig. Kvällen och natten kan beskrivas som Magisk men Tragisk som Håkan Hellström hade beskrivit den, huvudsaken är att alla hade kul och varje dag har vi skrattat åt den.



Vi bjuder som vanligt på lite bilder nedanför så ni har någon liten aning om hur det är här. Nu är det ara några dagar kvar här och hälften har åkt hem, men vad gör man åt saken? Jo man hittar något positivt med det och laddar om. Andreas, Jesper, Simon och Nicke ska njuta in i det sista innan de åker hem till kalla Sverige. För att sedan ladda om för en återträff i sommar på någon ö på västkusten, Eller?!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0