Utflykt, Match och Fest

Att göra utflykt kan väl inte bli mer typiskt svenskt, och vi tänker inte vara sämre än någon annan. Vi hoppade på våra mopeder för att hitta något kul att titta på. Det snurrades runt på ön en bra stund innan vi hittade ett vattenfall som skulle vara värt att se. Vi började visiten med att komma på den dumma tanken att rida lite Elefant, visst var det speciellt men lika konstigt. Efter det var det dags att ta sig till vattenfallet som man var tvungen att gå en bra bit till, vi trampade rakt in i djungeln med tron att hitta utan guide. Detta fick vi ångra eftersom vi gick vilse med rädslan för att ormar och andra konstiga djur skulle dyka upp. 7 djungelpojkar nådde aldrig toppen, men 4 stycken gjorde det till slut efter mycket gnäll, svettiga ryggar och till och med lite blod från rivsår på ben och fötter. Men det var värt det helt klart, kul att göra något märkligt.


Efter utflykten var det dags för hatmötet mellan Arsenal - Manchester United, alla hade köpt varsin matchtröja för att visa vilket lag som sitt hjärta tillhör. Vi såg matchen på storbild och delade upp bordet i två läger för att verkligen se till att känslor skulle svärma runt bordet. Matchen slutade med vinst för Manchester med klara 1-3, då trodde vi att kvällen skulle bli kort och att Arsenalpojkarna skulle tappa sugen för fest.


Festen drog igång omgående konstigt nog, det måste ha varit den svenska baren "Viking" som fick verkligen alla att tända till ordentligt. Det spelades bara svenska härliga fest-klassiker natten lång, buckets efter buckets gjorde att alla kunde ha en lång och väldigt "skötsam" kväll tillsammans, "eller!?"












Kommentarer
Postat av: Zlatan

Fan va lite ni festar. Köp en liter getmjölk till

Simon så han kommer igång lite!!!!!!!!!!!

2010-02-01 @ 15:12:52
Postat av: Anonym

ser ut som en spyhink bredvid johan på sista bilden ! hoppas ja verkligen att de inte e ;)

2010-02-03 @ 13:42:53
Postat av: Sandra Wall

rätt underhållande blogg hörrni!! ni verkar ju ha det guld i värmen! 18 dagar kvar sen är det min tur =)

2010-02-04 @ 13:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0