Can I go to Sweden with you? I want to see snow

Ännu ett inlägg ska nu skrivas om vad vi har för oss här nere i paradiset. De senaste dagarna har handlat om att hitta ett nytt favorit "hak", och det är "Viking Bar". Där har vi kunnat önska våra svenska favoriter att sjunga till och studsa omkring. Låtar som "Det e sommar", "Kung i baren" och för att inte glömma "Var är vargen" som vi tror snart de arbetatande Thaiarna snart kan utantill. Det har blivit lite av våran grej att filma varandra när vi har som roligast på dansgolv och på olika andra konstiga platser, vilket ni där hemma aldrig lär få se, men vi är så pass snälla att vi lägger ut lite bilder här istället.



Vi har tagit oss i kragen och kommer att åka iväg på utflykt igen, denna gång från tidig morgon till eftermiddag. Det kommer handla om en båtresa till "Marinpark", ingen av oss har varit där innan så det blir spännande. Mycket bada, snorkla, sola, äta och lite gott att dricka på båten. "Marinpark" ska vara lite av ett paradis med massa små öar och små härliga stränder med apor och perfekt vatten för snorkling. Det är då man funderar på vad som händer i Sverige just nu, ryktet går att snön har tagit över totalt där hemma och att det varit riktigt kallt, tro inte att vi tycker det är synd, det blir bara mer fantastiskt att vara här.




Ikväll blir det väldigt lugnt eftersom vi ska upp tidigt imorgon, så vi kommer glida iväg med mopederna för att äta god mat och ha trevligt för att sedan sova tidigt. Eller? :P Sköt om er där hemma och undrar ni något får ni helt enkelt kommentera i bloggen.

Bye*








Kommentarer
Postat av: JO

Stränder med små apor? hahahahaha

2010-02-04 @ 23:46:05
Postat av: Pålle & Jenny

Tja grabbar, ni ser ut att ha det riktigt bra. Själv laddar man inför vasaloppet. Om ni undrar om vi har snö så kan jag meddela att det tog 45 min att gräva fram bilen här om dagen. Njut av semestern och tat lugnt med aporna!

2010-02-06 @ 00:44:30
URL: http://www.ubetoo.com/rickyandmicky
Postat av: Cher

Aresnal är på gång lill-turken . Hänget fick vara med på Afterworken 4/2.Hoppas att allt är bra ,njut snart är det bara 2veckor kvar.Gör inget som jag skulle gjort.

2011-02-02 @ 20:18:57
Postat av: Cher

Aresnal är på gång lill-turken . Hänget fick vara med på Afterworken 4/2.Hoppas att allt är bra ,njut snart är det bara 2veckor kvar.Gör inget som jag skulle gjort.

2011-02-02 @ 20:24:01
URL: http://finspangspojkar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0