När vi blev fulla för kärlekens skull*

Igår var alltså den uppsnackade pool-festen som skulle vara våran sista fest här på Koh Samui. Alla som var bjudna dök upp under kvällen som bestod av totalt 15 personer. Det badades och spelades spel som våra kära grannar inte var sena att se till att lekarna satte ordentlig fart på festen och dom kom väldigt bra ihop sig med de bjudna från Västkusten. Festen varade runt poolen till ca 00.30 för att sedan ta sig till Viking för att fortsätta, alla var laddade och vi var säkra på att Viking skulle explodera av hoppande och sjungade till svenska klassiker, så blev tyvär inte fallet då det blev en liten splittring på vägen dit. Men vissa hängde på Viking medans andra dansade loss på andra platser, kvällen slutade väldigt olika för alla inblandade men alla hade väldigt roligt och det känns i både kropp och själ dagen efter att det var en lyckad kväll och en riktigt bra avslutning på vistelsen här, vi har nu 2 dagar kvar men det kommer handla om slappa och sola, alltså inte mycket att skriva om.



Våsa kära vänner från Västkusten fick i hemläxa att skriva på ett papper vad deras intryck av oss var person för person, väldigt roligt att läsa och se vad människor man aldrig träffat förut får för bild av oss på en kort tid, och detta kommer vi dela med oss här på bloggen :)


Mr1: Snyggast på stranden, Trevlig solbränd prick som verkade intelligent. Hmm... Ständiga tjejproblem! Alkohol förbättrar(?) hans talförmåga :)


Mr2: Verkar verkligen ha båda fötterna på jorden, snäll och omtänksam dessutom duktig på att upprepa ord i snabb följd! Bikinibikinibikini. En brandman är aldrig fel ;)


Mr3: En go kille man bara vill krama, vi blir glada av att se hans fina tänder och bruna kropp, fötterna på jorden och bikinin är med!!


Mr4: Snygga tatueringar och en söt liten kille, tyvär uppfyller vi inte dina krav vad det gäller silikon. Kanske finns det andra kvaliteter hos oss....


Mr5: Verkade vara äldre än det visade sig, nu i efterhand har vi upptäckt att så var inte fallet! Humorn är på topp och har barnasinnet i behåll. Bra pojkvänsmaterial som verkar veta vad han vill!


Mr6: En glad prick som till och med skrattar när han spyr!


Mr7: Hans högsta prioritet verkar inte vara lata dagarna på stranden och ta vara på soltimmarna. Trots det tycker vi att han är en bra pappakandidat till framtida barn :)





Detta är alltså de intryck vi ger här på Koh Samui tydligen, vi skrattade gott åt detta så tack kära vänner för det hoppas ni får en fortsatt rolig resa även om ni aldrig lär träffa ett gäng med så blandade personligheter som i vårat härliga gäng :)


Det sista som måste nämnas i detta inlägg är fotbollsgolfen som vi gått och hettsat varandra om vem som skulle segra, ord som att man aldrig skulle få stryk mot en tjej hördes ofta, detta fick vi alla äta upp eftersom vinnaren blev just en glad liten tjej från Västkusten. Och den som snackade mest om att leka hem detta var Mr:2 och till hans förvåning kom han sist, jättesist :) Det har varit väldigt kul att dela med oss om vad vi styrt med här och jag hoppas ni som följt detta har fått er ett litet skratt då och då. Snart kommer vi hem till snön och det känns inte alls bra jag avslutar med ett citat från filmen "Tripple X"  

*We Live For This Shit*





SPONSORER FÖR RESAN ÄR.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0