Match + Segerfest

Klockan 17.00 den 7:e februari var det dags för landskamp mellan Thailand och Sverige på Koh Samui, och det svenska lagets trupp bestod av 7 grabbar från Finspång och två inlånade Thailändare. Thailand sparkade igång matchen genom att ha avspark, Sverige ser riktigt pigga ut och det dröjer inte länge innan det genom ett drömanfall blir mål, ett mål som det lär snackas om här en tid framöver. Sverige fortsätter att imponera och hänger dit ännu en boll i nätet, nu är ställningen är 0-2 och Thailand börjar inse att något måste hända för att inte släppa in fler mål eftersom matchen spelades först till 5 mål. Inom loppet av 5 minuter ser Sverige hängiga och slitna ut och då sätter Thailand dit två snabba mål. Nu börjar vinnarskallarna ryka på planen eftersom det inte finns en bra förlorare i det hela svenska laget, efter att ha skällt ut varandra och gnällt börjar Sverige nu ta tag i matchen och ska vara glada att Thailand inte lyckats överlista vår målvakt som gång på gång gör de omöjliga
räddningar som krävdes. Sverige petar turligt in en boll men Thailand kommer direkt tillbaka med ett mål, det är nu det måste hända vid ställningen 3-3 att döda matchen innan Sverige går helt på knäna som de gjort redan efter 5 minuter in i matchen, men nu börjar Thailand bli sega i benen och Sverige gör både 3-4 och 3-5 och sista målet firas med att målskytten sliter av sig tröjan av lycka och gör den härliga "Luca Toni" målgesten. Matchen är vunnen i svensk ära och det måste ju bara firas, det skulle det göras också på Finspångsvis.




Så till firandet lite kort, förfesten inleddes på boendet för att sedan ta sig till den Australiska baren "Bondi" för att se Chelsea - Arsenal. Där träffar vi fler finspångs-folk som vi självklart hängde med. Vi blev kvar ett bra tag på "Bondi" för att spela olika spel och ha trevligt. När notan kom in och det var dags att gå vidare träffar vi på ännu fler finspångare som också hängde med till vad annars än "Viking Bar". Festen är ett faktum och alla verkar ha väldigt kul. När snacket om efterfest på vårt boende kom upp var alla sugna på att följa med, de flesta följde med plus lite till. Sedan var poolfesten igång som varade länge, kanske likte väl länge eftersom några har sovit till 14.00 idag, men det kan man väl bjuda på, Eller?!


Sköt om er*
Bye*













Kommentarer
Postat av: Anonym

hm, undra vem det var som gjorde avgörande? luca toni.. eller?

2010-02-08 @ 14:49:12
Postat av: Anonym

Ragge fixar luggen=)

2010-02-10 @ 22:10:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0