Thai version 11-don't stop belivin'

Hej där ute i kylan!

Nu är det dags igen för att ta en titt på vilka som har lyckan att åka till Koh Samui 2011, vissa har lämnat av olika anledningar, eller nja samma anledning att dom inte får lämna Sverigen utan tillsyn, nog om det då det har tillkommit ett par startka kort. Nu kör vi en "Line-Up" för resan!





Stefan "Hunken" Persson.

Killen har tagit sig i kragen efter en lång proffskarriär inom fotbollen och bestämt sig för att hänga med till paradiset!
Härligt Steffe!!





Jonas "Idol" Nilsson

Ännu ett nytt stjärnskott i ligan som kommer tillföra med strandsång, brett leende och Nickes vapendragare.
Välkommen!






Simon "lill-turken" Carlsson  och  Calle "Kobra" Gustafsson


Dessa två reser tillsammans och kommer få vara ansvariga för kylen på Koh Samui medans de andra reser omkring på egen hand en kort stund. Simon och Calle är också de två som är uppe med tuppen varje solig morgon och motar folket till stranden.






Johan "Bad-Ass" Niklasson

Johan ska tillföra med ännu mer skratt och sjuka påfunn än förra året då hans öra krånglade, undrar om han lyckas röka och sova samtidigt denna gång istället för att få brännskador på den håriga bringan? Ladda nu Johan!






Andreas "Mr Thai" Ragnarsson

Detta är alltså själva hjärnan bakom varje resa till Koh Samui, han har gjort sig ett namn där nere och han måste vara den ända Svensk som urbefolkningen vinkar på medans han beträder deras gator. Kanske stannar han kvar för evigt denna gång?








Niklas "Rejmyre" Nyrén

Niklas är killen som har det största psykiska övertaget på Ragnarsson, han är viktig kugge i ligan eftersom han alltid ser till att Ragnarsson får någon att skrika ut sina känslor till honom. Han gillar även snusande människor, kanske i alla kategorier.







Martin "Glidtackling" Almroth

Denna kille är ett nytt ansikte för många, även för oss men han kommer göra succé genom att visa att han är en riktig Finspångare innerst inne.




Detta var alla, nu laddar vi ordentligt och undrar om vi denna gång kommer hitta den person vi hoppades skulle dyka upp under förra resans gång, jag skickar in en bild på den omtalade "Godzilla"






I Januari kommer det bloggas här, be there!!!!!!

RSS 2.0